Heb je een vraag?

Kan ik de belevenis verzetten of afzeggen?

Je kunt tot 48 uur voor aanvang de belevenis kosteloos verzetten. Daarna kunnen er kosten in rekening gebracht worden, bijvoorbeeld omdat de aanbieder geen andere deelnemers meer kan boeken voor dat tijdvak, of er al kosten gemaakt zijn.

Ik zit iets boven het maximale gewicht of lengte, en nu?

Kijk bij Specificaties van de belevenis van je keuze. Daar staat het maximale gewicht en de maximale lengte vermeldt. De maximale lengte is mede afhankelijk van je lichaamsbouw. Soms kan je ook vliegen als je een paar centimeter langer bent, maar dit kunnen we niet vooraf inschatten. Je loopt dan het risico dat de instructeur het onverantwoord vindt, dan kan je niet vliegen. Het maximale gewicht is inclusief kleding en schoenen, zoals je het vliegtuig in gaat. Dit mag niet overschreden worden.

Is er nog plek voor zweefvliegen in 2020?

Je kunt de beschikbaarheid zien op de pagina's voor het zweefvliegen en de dagcursus zweefvliegen.

De agenda kan van dag tot dag veranderen, bijvoorbeeld als er mensen uitvallen. Kijk regelmatig op de pagina om te zien of er plek is. We hebben geen reservelijst waarvoor je kan inschrijven. Wel kan je naar de pagina met Last minutes gaan en de notificaties accepteren, als je via je mobiele telefoon kijkt.

Er zijn vaak nog wel reservedagen (in paars) beschikbaar. Die kunnen alleen gereserveerd worden door mensen die in het verleden afgebeld zijn vanwege het weer. Mocht de dag niet vol zijn, dan wordt deze een week voor aanvang alsnog gewijzigd in beschikbaar.

Als je bon vervalt buiten het seizoen, neem dan contact met ons op via het formulier onder vermelding van je bonnummer. Kon je door Corona niet komen vliegen dan verlengen wij je bon tot 90 dagen na de oorspronkelijke vervaldatum. Valt de vervaldatum dan nog steeds in de winterstop, dan verlengen we je bon tot eind april, zodat je in het nieuwe seizoen kunt komen zweefvliegen. Dit moet je wel regelen voordat je bon vervallen is.

Je kunt de bon ook ruilen voor een andere belevenis die het hele jaar door beschikbaar is. Dat kan via de reserveerpagina.

Hoe ver kan ik vliegen in 20 minuten, een half uur of een uur?

Bij elke belevenis vind je een kaart van Nederland. Klik op de locatie om te zien hoe ver je ongeveer kunt vliegen. We mogen en kunnen niet overal vliegen. De daadwerkelijke route wordt in overleg met de instructeur bepaald.

E-mail

Je mail wordt verstuurd naar info@eveline.nl

Telefoon

Heb je hulp nodig bij het zoeken van het juiste arrangement? Of heb je een vraag over je reservering? Wij helpen je graag verder!

Toon telefoonnummer

Ons team

Joeri Diekerhof

Joeri Diekerhof

Eveline van den Boom

Eveline van den Boom

Laura van Houtum

Laura van Houtum

Kantoor

Funspiration B.V.
Mariastraat 18B10
1404 HN Bussum
KvK: 57143226
BTW: NL852455732B01

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?