Retouren

We helpen je graag met het uitzoeken van een leuke belevenis. Mocht je cadeau niet in de smaak vallen dan kan je dit omruilen voor een ander leuk arrangement. Je betaalt dan alleen het verschil in prijs bij, zonder bijkomende kosten.

Het herroepingsrecht (recht van ontbinding) zoals bedoeld in artikel 6:230o BW is niet van toepassing op de belevenissen van Extremegifts.nl. Diensten rondom logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode, dit zijn bijvoorbeeld reizen, evenementen, tickets, e.a. zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De uitzondering als bedoeld in artikel 6:230p sub e BW is van toepassing op de dienstverlening van Extremegifts.nl

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?